Getuigen van gewapende overval gezocht

dinsdag 14 november 2017

Helmond - In verband met een gewapende overval op een woning aan de Burgemeester van Houtlaan in Helmond zijn we op zoek naar getuigen. De overval vond plaats in de vroege ochtend van 14 november.

Bij de woning aan de Burgemeester van Houtlaan werd dinsdagochtend rond 00.45 uur aangebeld. Bij het openen van de deur werd de bewoner naar achteren geduwd en bedreigd met een op een vuurwapen lijkend voorwerp. Er ontstond een korte worsteling, waarbij de dader kans zag om een sieraad weg te grissen. Vervolgens vluchtte hij te voet. Bij de overval raakte niemand gewond. 

De dader is ongeveer 1.70 meter lang, naar schatting tussen de 30 en 40 jaar, heeft een getint en onverzorgd uiterlijk, donker haar tot op de schouders, donkere ogen en een smal postuur. Opvallend is dat hij geen tanden in zijn mond zou hebben. Hij droeg een donkerkleurige jas met een capuchon en een donkerkleurige broek. Op zijn hoofd had hij een donkergroene “pilotenmuts”. 

Heb je iets gezien of gehoord dat verband kan houden met deze overval op de Burgemeester van Houtlaan in Helmond? Laat het ons weten. Dat kan door te bellen naar 0900-8844. Je kunt informatie ook online delen door onderstaand tipformulier in te vullen. 

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Mierlo | 112 alarmeringen Mierlo | Goedkoop Tanken in Mierlo | Supermarkten in Mierlo | Weerbericht Mierlo