Politie zoekt getuigen en slachtoffers van schennisplegingen

woensdag 1 maart 2017

Eindhoven - Tussen 25 februari en 1 maart 2017 zijn een aantal jonge meiden tussen de 16 en 20 jaar lastig gevallen door een schennispleger in Eindhoven. De politie wil graag in contact komen met getuigen en eventuele andere vrouwen die lastig zijn gevallen door deze persoon.

De eerste melding dateert van zaterdagochtend 25 februari. Op de Hoefkestraat in Eindhoven werd tussen 4.00 en 4.30 een meisje lastig gevallen door een naakte man. Drie dagen later werden op het Eindhovense Diepmeerven twee meisjes aangesproken door een naakte man op een fiets die zichzelf aan het bevredigen was. Ook op 1 maart werden twee jonge meiden door een naakte man benaderd op de Hoplaan rond 1.30 uur.

De schennispleger wordt omschreven als een kale blanke man, ongeveer 1.75 meter lang, tussen 20 en 35 jaar. Heeft u enig idee wie deze persoon kan zijn of iets gezien of gehoord dat ons kan helpen om achter de identiteit van deze man te komen? Neem dan contact met ons op. Ben je zelf slachtoffer geworden van deze schennispleger? Meld dit dan en doe aangifte. De politie is bereikbaar op 0900-8844. Deel je informatie liever anoniem? Bel dan 0800-7000. Het is ook mogelijk om tips online via onderstaand tipformulier te delen.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: zedenmisdrijf


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Mierlo | 112 alarmeringen Mierlo | Goedkoop Tanken in Mierlo | Supermarkten in Mierlo | Weerbericht Mierlo